Uw fiscale zaken snel en efficiënt geregeld

Met onze intuïtieve online omgeving

Fiscale software in de cloud!

De meest gebruiksvriendelijke software voor fiscale professionals altijd en overal beschikbaar maken. Dat is wat we met Unit4 Fiscaal Gemak voor ogen hebben. De vier reden om voor Unit4 Fiscaal Gemak te kiezen:

Gebruiksvriendelijkheid

Unit4 Fiscaal Gemak is ontwikkeld vanuit de praktijk van de gebruiker. Onze fiscalisten werken ook in de dagelijkse praktijk als belastingconsulent. Wij kennen de praktijk en hebben software  gebouwd die daar perfect op aansluit.

Toegankelijkheid

U kunt Unit4 Fiscaal Gemak overal ter wereld online benaderen. Zowel thuis als bij de klant. Zowel op uw pc als op uw tablet. U beschikt altijd over de meest actuele versie. Updates installeren is niet nodig.

Continuïteit

Iedere 24 uur wordt er een volledige back-up, iedere 8 uur een incrementele back-up en iedere 5 minuten een transaction log back-up van de Unit4 Fiscaal Gemak database gemaakt. De back-up die eens per 24 uur wordt gemaakt wordt additioneel nog naar een andere locatie gekopieerd. Wij checken periodiek back-ups door recovery tests.

Veiligheid

In Unit4 Fiscaal Gemak wordt met vertrouwelijke gegevens waaronder persoonsgegevens gewerkt. Dit vereist een passend beveiligingsniveau. De database van Unit4 Fiscaal Gemak wordt gehost bij Amazon in Dublin, Ierland. Amazon is één van de grootste hostingleveranciers ter wereld. Amazon gaat te werk conform internationale standaarden met betrekking tot kwaliteit en informatiebeveiliging, waaronder ISO 9001, 27001, 27017, 27018, SOC 1, 2 en 3 en CSA. De beveiliging van de server en de applicatie worden periodiek beoordeeld door een externe security auditor.

Van beter naar best

Met Unit4 Fiscaal Gemak komt het voor elkaar