Uw fiscale zaken snel en efficiënt geregeld

Met onze intuïtieve online omgeving

Fiscale software in de cloud!

De meest gebruiksvriendelijke software voor fiscale professionals altijd en overal beschikbaar maken. Dat is wat we met Unit4 Fiscaal Gemak voor ogen hebben. De vier reden om voor Unit4 Fiscaal Gemak te kiezen:

icon_check

Gebruiksvriendelijkheid

Unit4 Fiscaal Gemak is ontwikkeld vanuit de praktijk van de gebruiker. Onze fiscalisten werken ook in de dagelijkse praktijk als belastingconsulent. Wij kennen de praktijk en hebben software  gebouwd die daar perfect op aansluit.

icon_check

Toegankelijkheid

U kunt Unit4 Fiscaal Gemak overal ter wereld online benaderen. Zowel thuis als bij de klant. Zowel op uw pc als op uw tablet. U beschikt altijd over de meest actuele versie. Updates installeren is niet nodig.

icon_check

Continuïteit

Wij maken iedere 5 minuten een volledige back-up van de Unit4 Fiscaal Gemak database. Dat bewaakt de continuïteit voor u en voor ons. De back-up wordt op een andere locatie overgezet. Wij checken de back-ups door recovery tests.

icon_check

Veiligheid

In Unit4 Fiscaal Gemak wordt met persoonsgegevens gewerkt. Dat vereist een hoog niveau van beveiliging. Wij hosten Unit4 Fiscaal Gemak extern. De server en de applicatie zijn beveiligd om inbreuken van buitenaf tegen te gaan.

Van beter naar best

Met Unit4 Fiscaal Gemak komt het voor elkaar